Developing (v7+)

Applying ssl cert breaks content

I've added an ssl cert to a site, and it immediately broke the site. References in the site are to http, for example, http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.11.2/jquery.min.js and http://fonts.googleapis.com/css?family=Open+Sans:400,600,700. Wh…

Redis support for Concrete5?

Hi there, I'm trying to enable Redis on my website, my webhosting is supporting it but I can't figure out how to enable it for my Concrete5 installation. Anyone has it working and is willing to share how to do it?

Single Pages from Package

Hello! I am trying to add a single page from a package, but it does not appear to be loading the view.php template from the theme. It installs the page just fine but when I go the the page the code does not match the view.php template from the theme. Also…

Handling Large Image Files

Hi all. I have several sites that require larger upload limits to be set on the server in order to allow for video and audio file uploads. The problem is that I am constantly having to fix my client's image file sizes. I found a 12,000 x 7000 pixel file t…

8.5.4: how to style Account pages?

In version 8.4*, I used my own css style and added the css asset in the account page controller. In version 8.5* that doesn't work anymore because the Account pages use site css. I also see that my package account css is loading before the concrete/css/ac…

8.4.2: How to detect the date widget change?

[code] $fdth = $app->make('helper/form/date_time'); echo $fdth->date('date', $today); [/code] The date is appended to a hidden input which doesn't trigger the change event. Is there any way to detect the date change? I see the widget may take a $da…

Autocomplete inline link for CKeditor

Before I reinvent the wheel I was wondering if anyone has tried creating a custom plugin (button) for CKeditor to handle a quick inline link (internal links within the site)? This would work something along the lines of how Wordpress does inline links wit…

Render attribute with "default" value

Hi, I'm stuck... I have multiple collection attributes in a block-form. [code]$ak->render('form');[/code] It saves perfectly and works in my view, but when I want to edit the block I can't seem to load the attribute with the saved values from the …

Filter Posts