Installation Help

C5 Newbie instalation help

I'm setting up a new C5 install on IIS7 using php via fastcgi (works fine). Also mySQL installed and running without issue. Putting C5 in place and calling the start index.php to set-up. I get given the following page "No input file specified." …

getCollectionAttributeValue() error upon installation

After installing all the files for 5.2.0 I go to the index page and get a white page with: Call to a member function getCollectionAttributeValue() on a non-object in /concrete/elements/header_required.php on line 19 In case it was a problem with that v…

Error Installing on IIS - ixwebhosting

Hi; Using ixWebhosting for one of my istalls. Using IIS Windows account with PHP5.2 The installation check is fine exepct for the error: Concrete cannot parse the PATH_INFO or ORIG_PATH_INFO information provided by your server. Any Assitance would …

Iicorrect URL resolution

Installed c5 latest on a test machine (vista + XAMPP 1.70) on my home net. On that box, it runs fine as localhost. From my laptop (XP), when I attempt to hit the server with either the NETBIOS name or IP address, URL switches to localhost. This, of course…

Missing top bar

I am using a template that uses flash at the top of the page, and it seems to disable the top concrete5 edit bar so that I can't edit any pages. See the basic template here: www.nocommission.net.au. Any help is appreciated.

PATH_INFO and server working in CGI mode

Hello, I am trying to install C5 on a web server that is running php5 as a CGI. The sysadmin of the server told me that this variables doesn't work and I should use $_SERVER['SCRIPT_FILENAME'] $_SERVER['SCRIPT_NAME'] $_SERVER['DOCUMENT_ROOT'] Ca…

Submit your configuration

Hey folks, I see many threads here, without any description about your particular installation. We want to provide help to you, but we can't do this without some information. So please tell us what your config (provider, services, etc) is, and we'…

Everlasting login in.

After authorization on the site and after attempt to enter the control panel, the CMS is constantly sending us to the login and password page. Reinstallation didn’t help. Below is the server configuration. CGI: Active FrontPage Extensions: No ..…

Trouble Parsing PATH_INFO

see attached png file screenshot of the errors I'm getting. My server provider has confirmed all requirements for Concrete 5 and is unsure of the fix. - Concrete 5 cannot parse the PATH_INFO or the ORIG_PATH_INFO provided by your server. - Also - Y…

Upgrading issue with 5.2.0

I am unable to upgrade from 5.2.0RC2 to 5.2.0 Following the README file, I copied the entire "concrete" subdirectory and overwrite the existing "concrete" subdirectory After that I went to /index.php/tools/required/upgrade.php. I get this messgge "…

Filter Posts