Legacy (version 5.6.x-)

Keep getting asked for Login

We are at version 5.6.3.5, and can login with no issues to the dashboard. But then every page that we try to visit , we are then asked to login again (sometimes getting stuck in a loop). Any ideas?

old 5.4 site adding [base_url]/customUrl%% to all links

I know 5.4 is a very old version but I can't upgrade this site. Anywhere there is a content block with a link in it, it's adding "[base_url]/customUrl%%" to the links and a bunch of %'s to the end. Has anyone encountered this? If so, how did u fix it…

Reconnect to community blank screen

I am about begin migrating some relatively quiet C5 5.6 sites to V8, but they reported that they are not connected to the community (three sites). They had been connected at one time and are listed among my projects. If I click on the 'Connect to Commun…

C5 move to an other server

hello! i have to move 3 C5 sites to another server. php v5.6.31 ... the new core-values of phpinfo is the same ... on the old server it is php v5.6.3 now, my problem is, all 3 sites are concrete 5.6, with updates... the website on the new server is…

Concret5 Blocked by Bluehost

Just a warning that Bluehost blocked my Concrete5 website unless I bought sitelock and said it was malware. I moved it to another site for hosting, but its immediately blocked by both Firefox and IE Smartscreen as being a fishing site reported to them. A…

Is there a reset button?

I have just taken over a concrete5 site. I am having trouble doing simple things like changing fonts and font colors. I change the color and it looks fine in the edit and editor, but once it is published the color is lost. There is a font which is used on…

Cannot Login

Hello all, Ok, Back again with another problem logging in. We use a shared host, all was fine for the last almost 2 weeks, then suddenly today, now none of our passwords work, we tried all of them, so I doubt it is a series of 6 forgotten passwords …

My SQL error

Hi guys, Hope you can help. I recently moved server and am getting the following MySql error when I try and add a new page or product. mysql error: [1064: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB ser…

Images not showing on 5.6 site

A client of mine has a really old C5 site v5.6. I just noticed that a lot of their banner images etc. are not showing up. No matter what image I select it tries to pull a cached version. I have cash off and have cleared cache numerous times. This is t…

Filter Posts