Legacy (version 5.6.x-)

Setup on child pages not working... 5.6.3.5

I have a few thousand pages of a certain type. Initially I was able to add a few blocks to page type defaults and they continue to populate on new pages as expected. Trying to add a new block to defaults now brings an issue of only the first 1200 or so …

New Server to run C5.6???

Hi, I am trying to move some C5.6 sites away from an ISP (just think Satanic Services Inc). I am not a big linux guy so I need some pointers. I must have C5.6. However, I have tried for several days to configure a server that can host C5.6. Most o…

SSL problems

I have installed an SSL certificate on a legacy 5.6 site and am unable to get the site configured properly to work with it. I've combed through the forums and have tried forcing SSL via htaccess as follows (replacing mysite, of course): [code]RewriteCo…

Cant manage users

Need detailed help on how to correct an error I am receiving when I try clinking Search Users in the dashboard. I am currently on version 5.6.3.5. It says there are no updates. I am not familiar with sql but I am the only one with access. So detailed …

upgrade issue from 5.6.3.5

Hi guys, My hosting company upgraded their server last night to PHP7, and all my Concrete5 sites are down now. I have been trying to manually upgrade my Concrete5 version, without success. I have tried to upload 5.7.3 to my updates folder and changed t…

Broken links when SSL activated

Hi I have a strange issue that has arisen on a site I maintain. Recently SSL has been activated on the site, since then some links have broken, but only pages that aren't within a sub directory, ie single pages that have been added directly under the hom…

Lag on slideshow load

I am using the Blueberry slideshow addon. But when the homepage loads, everything renders before the slideshow which suddenly springs on. Is there a way I can alter some part of the code so the slideshow renders with the page?

Unable to Edit Blocks or Content in Version 5.6.1.2

After moving a site to a new server, I am no longer able to make any edits or updates to site content or blocks. I can log in to the Dashboard and select a page to edit, but when hovering over a block to make a change the block will not highlight or go in…

Problems downloading files

Good Day! I first looked for a support link but this is the closest I got so hopeful you guys and gals can help. I’ve been chasing this rabbit down a hole for a while but I give up and need your help. I can’t pin down the cause of this problem(s)…

Filter Posts