afterwebsite transfer the site shows only parts of header

Could not find answers to my problem in the forums

I developed the site on my local host based on Pygmalion Konsus theme, added one global area for language switch, there was already one sitewide subtitle global area, however once i moved it to the actual site, neither language switch area, nor subtitle global area are shown (i inserted single blocks in there), although i see them when I put the site in edit mode.

Thank you in advance


View Replies:
adajad replied on at Permalink Reply
Have you published the stack content (the blocks in the global area)? You can easily check if you did, or redo it, in '/dashboard/blocks/stacks/'.

Have you cleared your site cache?
johnpaulb replied on at Permalink Reply
Hi natomera,

I agree with adajad, it sounds like you need to clear your cache. Here is a simple guide I did on how to accomplish that:

I hope this is helpful,
natomera replied on at Permalink Reply
Thank you adajad, john,
I cleared the cache and from four separate blocks reappeared just one,
in the footer part,
as to the stack permission, i have just one block in a single global area,

I don`t understand why i can see them i put them in edit more under the dashboard and why it disappears when the site is access directly
i tried three different browsers with the same result, i.e. no result

thank you
JohntheFish replied on at Permalink Reply
If you moved a site from windows to linux, you may need to correct database case.
adajad replied on at Permalink Reply
Also look at the version of the page (hover Edit and select versions) and make sure the latest version is approved, but I think John might have a point with the table names.
natomera replied on at Permalink Reply
I found the way, i deleted all blocks and reinserted again and it worked

thank you all for your attention and help