Table plugin browser depending?

Permalink Browser Info Environment
I got this really strange problem where the plugin only works well with the browser that I used to intall the plugin.

For example I work normally in Safari on Mac. After installing, creating a table and putting a table on a page everything works well. Only to discover that for example in Firefox the table is not visible. When I login thru Firefox I get this error when I want to look in the dashboard for the table:

Warning: include(/opt/www/webinternational/web/brengjezelftotrust.be/concrete/single_pages/dashboard/swp_tables/tables.php): failed to open stream: No such file or directory in /opt/www/webinternational/web/brengjezelftotrust.be/concrete/core/libraries/view.php on line 889 Warning: include(): Failed opening '/opt/www/webinternational/web/brengjezelftotrust.be/concrete/single_pages/dashboard/swp_tables/tables.php' for inclusion (include_path='/opt/www/webinternational/web/brengjezelftotrust.be/libraries/3rdparty:/opt/www/webinternational/web/brengjezelftotrust.be/concrete/libraries/3rdparty:.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /opt/www/webinternational/web/brengjezelftotrust.be/concrete/core/libraries/view.php on line 889

On the page with the table I get this error:

Warning: require_once(/opt/www/webinternational/web/brengjezelftotrust.be/concrete/blocks/swp_table/controller.php): failed to open stream: No such file or directory in /opt/www/webinternational/web/brengjezelftotrust.be/concrete/core/models/block_types.php on line 824 Fatal error: require_once(): Failed opening required '/opt/www/webinternational/web/brengjezelftotrust.be/concrete/blocks/swp_table/controller.php' (include_path='/opt/www/webinternational/web/brengjezelftotrust.be/libraries/3rdparty:/opt/www/webinternational/web/brengjezelftotrust.be/concrete/libraries/3rdparty:.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /opt/www/webinternational/web/brengjezelftotrust.be/concrete/core/models/block_types.php on line 824

So I uninstalled the table plugin and installed it again but this time using Firefox. Now it works fine in Firefox but I get the same problem with Safari. I find this error very disturbing because it seems that the plugin only works with one browser and not the other.

Is this Conrete 5 related or plugin related? Please advise.

Type: Discussion
Status: New
3CGroup
View Replies:
smartwebprojects replied on at Permalink Reply
smartwebprojects
The plugin should work the same way in all browsers. The issue you describe seems to relate to cache. Please try to clear concrete5 cache from dashboard ("System & Settings" -> "Optimization" -> "Clear Cache") and let us know if it helps.

concrete5 Environment Information

Browser User-Agent String

Hide Post Content

This will replace the post content with the message: "Content has been removed by an Administrator"

Hide Content

Request Refund

You have not specified a license for this support ticket. You must have a valid license assigned to a support ticket to request a refund.