Patientvejledningen

Screenshots Demo

View at www.patientvejledningen.dk >

Løsningen

Via en hjemmeside med brugervenligt design, gives flere adgange til søgning efter 160+ vejledninger. Der kan søges efter emne, søgeord, ICPC2 indgang og via register. Samtidig kan vejledninger gemmes blandt ens personlige favoritter, som let kan tilgås en anden gang.

Danske IT Eksperter har designet brugergrænsefladen, med et funktionelt design, som hurtig giver den besøgende adgang til vejledningen.

Vi har udviklet løsningen med det glimrende open source system Concrete5 som backend, som let gør det muligt for kunden at vedligeholde vejledninger og indhold. Til Concrete5 har vi udviklet blokke, bl.a. så lægen let kan e-maile en PDF ufgave af vejledningen til patienten, sammen med en personlig besked.

I den offentlige udgave er det for kunden muligt at annoncere globalt, eller lokalt ved bestemte vejledninger. Samtidigt kan der opsættes privathospitaler, apoteker, sygehuse mv. Alt styres via Concrete5.


Resultaterne

Patientvejledningen har fået en professionel online platform, som fungerer efter hensigten og trækker flere og flere besøgende til. Både som professionelle abonnementer og som private med indtjening fra banner. Concrete5 har givet kunden en fleksibel platform, som let kan udvides med ny funktionaltitet.