Sitemap error

Permalink
Hello all,

I just notice today that I cannot access my sitemap. I am using the latest version 5.7.5.6. It looks like I cannot add pages as well. I have attach an image to show the error as it is not producing any errors in the log.

Any help would be greatly appreciated.

1 Attachment

jmnino
View Replies: View Best Answer
Steevb replied on at Permalink Reply
Steevb
Sorry can't help, but I've had this before for no apparent reason. Try fiddling and gave up, logged off, went away. Came back and everything was okay?

Strange!
MrKDilkington replied on at Permalink Reply
MrKDilkington
Hi jmnino,

Does the sitemap error go away if you refresh your page or go to another page and then back?

When you receive the sitemap error, do you have errors in your browser console?
jmnino replied on at Permalink Reply
jmnino
I have tried different browsers and clearing browser cache and it is still there.

And no errors in the console
mesuva replied on at Permalink Reply
mesuva
I've had this happen when some sort of add-on is injecting code into page very broadly (like some sort of javascript footer). That code then also gets output inadvertently for the sitemap javascript, breaking it like as per your screenshot.

It might help for you to post your environment information, so we can see what add-ons you have installed. Have you installed any new add-ons lately?
jmnino replied on at Permalink Reply
jmnino
I have updated a add-on recently (Gallery ES). I believe this did start right after update. I will message them as well.

Here is the environment info:
# concrete5 Version
Core Version - 5.7.5.6
Version Installed - 5.7.5.6
Database Version - 20151221000000
# concrete5 Packages
Automatic Email Obfuscator (2.0.1), Background Image and Overlay (0.9.6), Breadcrumb Trail Page Links (1.1), C5DK TwentyTwenty Image (1.0.2), Call to Action (1.0.0), Easy Image Gallery (1.3.1), Editor Comment (7.0.1), ExchangeCore reCAPTCHA (1.1.1), Fundamental (3.0.4), GalleryES (2.3.8), Growthcurve Vimeo Video (0.9.1), Icons for Redactor (0.9), Likes This! (2.0.1), List files from set (1.0.10), Login Block (0.9.3), Login Page Background (0.9), MP4 Player (1.4), Open Graph Tags Lite (2.1), Page Activity (0.9.2), Page Redirect (2.0), Page Selector Attribute (2.0), ProBlog (2.6.3), ProEvents (2.7.2), Quick Tabs (1.0), Raptorize (2.0), Responsive Embed (1.0.0), Ronyd Expanded Search Bar (2.0), Sermon Series (1.0), Social Share Lite (2.1.1), Spacer (0.9.3), Stupid Slider (0.9.1), Thumb Gallery (1.0.3), Twitter Embedded Timeline (0.9.6), Vivid Carousel (1.0.1), Vivid Simple Accordion (1.0.1), Zoomer (1.0.1).
# concrete5 Overrides
languages/el_GR/LC_MESSAGES/messages.mo, languages/el_GR/LC_MESSAGES, languages/el_GR, languages/fr_FR/LC_MESSAGES/messages.mo, languages/fr_FR/LC_MESSAGES, languages/fr_FR, languages/fi_FI/LC_MESSAGES/messages.mo, languages/fi_FI/LC_MESSAGES, languages/fi_FI, languages/it_IT/LC_MESSAGES/messages.mo, languages/it_IT/LC_MESSAGES, languages/it_IT, languages/nb_NO/LC_MESSAGES/messages.mo, languages/nb_NO/LC_MESSAGES, languages/nb_NO, languages/es_PY/LC_MESSAGES/messages.mo, languages/es_PY/LC_MESSAGES, languages/es_PY, languages/nl_NL/LC_MESSAGES/messages.mo, languages/nl_NL/LC_MESSAGES, languages/nl_NL, languages/pl_PL/LC_MESSAGES/messages.mo, languages/pl_PL/LC_MESSAGES, languages/pl_PL, languages/ja_JP/LC_MESSAGES/messages.mo, languages/ja_JP/LC_MESSAGES, languages/ja_JP, languages/sv_SE/LC_MESSAGES/messages.mo, languages/sv_SE/LC_MESSAGES, languages/sv_SE, languages/pt_BR/LC_MESSAGES/messages.mo, languages/pt_BR/LC_MESSAGES, languages/pt_BR, languages/de_DE/LC_MESSAGES/messages.mo, languages/de_DE/LC_MESSAGES, languages/de_DE, languages/tr_TR/LC_MESSAGES/messages.mo, languages/tr_TR/LC_MESSAGES, languages/tr_TR, languages/sl_SI/LC_MESSAGES/messages.mo, languages/sl_SI/LC_MESSAGES, languages/sl_SI, languages/da_DK/LC_MESSAGES/messages.mo, languages/da_DK/LC_MESSAGES, languages/da_DK, languages/ru_RU/LC_MESSAGES/messages.mo, languages/ru_RU/LC_MESSAGES, languages/ru_RU, languages/el_GR/LC_MESSAGES/messages.mo, languages/el_GR/LC_MESSAGES, languages/el_GR, languages/fr_FR/LC_MESSAGES/messages.mo, languages/fr_FR/LC_MESSAGES, languages/fr_FR, languages/fi_FI/LC_MESSAGES/messages.mo, languages/fi_FI/LC_MESSAGES, languages/fi_FI, languages/it_IT/LC_MESSAGES/messages.mo, languages/it_IT/LC_MESSAGES, languages/it_IT, languages/nb_NO/LC_MESSAGES/messages.mo, languages/nb_NO/LC_MESSAGES, languages/nb_NO, languages/es_PY/LC_MESSAGES/messages.mo, languages/es_PY/LC_MESSAGES, languages/es_PY, languages/nl_NL/LC_MESSAGES/messages.mo, languages/nl_NL/LC_MESSAGES, languages/nl_NL, languages/pl_PL/LC_MESSAGES/messages.mo, languages/pl_PL/LC_MESSAGES, languages/pl_PL, languages/ja_JP/LC_MESSAGES/messages.mo, languages/ja_JP/LC_MESSAGES, languages/ja_JP, languages/sv_SE/LC_MESSAGES/messages.mo, languages/sv_SE/LC_MESSAGES, languages/sv_SE, languages/pt_BR/LC_MESSAGES/messages.mo, languages/pt_BR/LC_MESSAGES, languages/pt_BR, languages/de_DE/LC_MESSAGES/messages.mo, languages/de_DE/LC_MESSAGES, languages/de_DE, languages/tr_TR/LC_MESSAGES/messages.mo, languages/tr_TR/LC_MESSAGES, languages/tr_TR, languages/sl_SI/LC_MESSAGES/messages.mo, languages/sl_SI/LC_MESSAGES, languages/sl_SI, languages/da_DK/LC_MESSAGES/messages.mo, languages/da_DK/LC_MESSAGES, languages/da_DK, languages/ru_RU/LC_MESSAGES/messages.mo, languages/ru_RU/LC_MESSAGES, languages/ru_RU
# concrete5 Cache Settings
Block Cache - Off
Overrides Cache - On
Full Page Caching - Off
Full Page Cache Lifetime - Every 6 hours (default setting).
# Server Software
Apache
Steevb replied on at Permalink Reply
Steevb
That's a shed load of add-ons!

Have you updated to latest versions of ALL the add-ons?

I can see a couple of mine in there, are there any you could remove, I'm thinking conflict or not compatible with 5.7.5.6?
jmnino replied on at Permalink Reply
jmnino
Ok so took off all of the add-ons that are not being used and even the last addon that i updated that may or maynot have caused this but still getting the same thing....

Any other ideas?
jmnino replied on at Permalink Reply
jmnino
Well I think this problem may go deeper as it looks like it is affecting my ability to add content with the content tool. I think I may have a database issue.
hissy replied on at Permalink Best Answer Reply
hissy
This is the issue of Open Graph Tags Lite. Please update it.
jmnino replied on at Permalink Reply
jmnino
Thank you so much! Once I updated the add-on everything worked