(OLD 5.7 Discussion FORUM)

Shared link widget not working in Home Page

Hi, I am using shared link widget script and added in all the page types. The widget seems to be working on all the pages except Home Page. Can anyone guide us how to solve this? Thanks in advance!

No output for Composer Control

Hi! I've set up a compose form with an image slider block. This is output to a template in page defaults via the Composer Control block. When I add pages of this type, the block does not actually output the content. Instead, only the below message is disp…

got error while card processing

I am using skybluesofa_quickbooks_payments for the quickbook payment. But I get error while processing. Any help will be appreciate. The error is as follows: "Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, boolean given in /home/brokersalliancef…

Fatal error getAttributeKeyID()

Hello, I tried to add new attribute type to my website's checkout page. Now I am getting this error and I think I need a little help: Fatal error: Call to a member function getAttributeKeyID() on a non-object in /var/www/customers/mywebsite/public_html/pa…

Printing page content without header or footer

I have a client who wants their visitors to be able to print the pages on their site. Just the content though. When it prints the header/footer and nav it's way too many pages. Unfortunately I can only find addons for 5.6. Anyone done this?

Shipping type error

Hello, I was trying to create own shipping type method. I created all necessary directories and files, but next time I went to my dashboard's shipping-page, it says "Missing controller file for a shipping type. See Logs for more information". What did …

Can't delete page attribute 'Forbidden' error?

Hi There, I have a page attribute that I need to switch from being a checkbox to a text field but I can't change the attribute type and weirdly, I can't delete it. Both on the server and locally I receive an error... Forbidden You don't have permis…

help!

I have/had a website created with concrete5. I left it alone for too long and Concrete5 upgraded and the theme I was using is no longer compatible, so now all you see is latin on Elemental (default).Anyone have experience with fixing this problem? Do I ha…

Filter Posts