Flash content only shows up in edit mode!

Permalink
Hello,

I have a swf file I want to to display but it only loads and works when I'm in edit mode. Outside of that, it's just a blank space. I first embedded the file within the actual page template but now I currently have the code in a Flash content block as such:

<div id="flashContent">
         <object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" width="960" height="650" id="main" align="middle">
            <param name="movie" value="main.swf" />
            <param name="quality" value="high" />
            <param name="bgcolor" value="#ffffff" />
            <param name="play" value="true" />
            <param name="loop" value="true" />
            <param name="wmode" value="window" />
            <param name="scale" value="showall" />
            <param name="menu" value="true" />
            <param name="devicefont" value="false" />
            <param name="salign" value="" />
            <param name="allowScriptAccess" value="sameDomain" />
            <!--[if !IE]>-->
            <object type="application/x-shockwave-flash" data="main.swf" width="960" height="650">


This is the page it's supposed to show up on:http://mydreamtee.com/designyourdreamtee/...

I've uploaded the swf file to the file manager, called the Javascript in the header file and I also included the scripts in a folder inside my theme. So not sure what to do now to make this work. Even if I can find a way to just simply link back to the original website page we had before we put it in Concrete as an alternative solution (http://mydreamtee.com/designyourtee.html), that would work too.

Any help would be greatly appreciated!!!

View Replies:
marticps replied on at Permalink Reply
marticps
I think that there is a problem with the path... try typing it like this:
http://mydreamtee.com/main.swf instead of main.swf

Luck,
Martí
mydreamtee replied on at Permalink Reply
Thanks Marti...tried that path and some others. It shows up but does not load correctly. So still no solution yet...
Steevb replied on at Permalink Reply
Steevb
Just upload your swf with the 'File Manager' as you would with any other file and then add it yo the page with the 'Flash content' block?

Simple!
mydreamtee replied on at Permalink Reply
I found out the issue. I was doing the right things but the flash only shows up when the url mydreamtee.com/designyourdreamtee is accessed. The auto nav adds these trailing slashes to the urls and makes it mydreamtee.com/designyourdreamtee/. That extra slash at the end brings up the faulty page.
jeevanism replied on at Permalink Reply
jeevanism
@mydreamtee

how did you resolve this issue?? I have same issue
jeevanism replied on at Permalink Reply
jeevanism
same issue with a Java applet plugin. In my website, I have a page for plugin test, for flash and java. I embedded a flash video and a java applet animation. Both are working fine in EDIT mode. I fixed flash issue as adding flash block but what about Java Applet? Its working on EDIT mode but how to fix in normal mode? Is it path issue?