Unable to load sitemap error(s)

Permalink 2 users found helpful
I've been searching the forums and not found anything quite like I have going…

I can get into the sitemap/full sitemap but when I click the "+" to go to a subpage, I get a "Internal Server Error".

I can go to Flat View and get to the subpage but when I go to the move/copy option, get a "unable to load sitemap data" window. When I click the close button on that window, I get the "Internal Server Error" again.

I think I have all permissions set properly but I'm somewhat a noob so may have overlooked something. Everything else is working perfectly.

Thanks for any advice in advance.

jfuqua
View Replies: View Best Answer
jfuqua replied on at Permalink Reply
jfuqua
I wanted to check again in case anyone has a suggestion:

I'm unable to use the full sitemap on the dashboard. Every time I select anything, I get a "Unable to load sitemap data" page not found window that won't allow me to close it.

I can't figure out what would be creating this problem. Any ideas?
nteaviation replied on at Permalink Reply
nteaviation
Could be something in your /config/site.php. I got the "unable to load sitemap" error when I did not have my 'BASE_URL' set correctly (I was playing with https and forgot to change it back).

You could also have something corrupted in your /concrete core files. You could try reloading a fresh copy on top, that will not hurt anything (just make sure you are using the same Concrete5 version).

Also, check you Apache logs for error messages.
jfuqua replied on at Permalink Reply
jfuqua
Thanks for your reply.

I re-checked the site.php file and it looks good.

I'm looking at my Raw Apache logs now sure how to read it:

76.22.239.105 - - [29/Jul/2011:17:34:02 -0500] "GET /index.php/tools/required/i18n_js HTTP/1.1" 200 4549 "http://www.fuquadesign.com/index.php/dashboard/sitemap/full/" "Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_6_8) AppleWebKit/534.30 (KHTML, like Gecko) Chrome/12.0.742.122 Safari/534.30"
76.22.239.105 - - [29/Jul/2011:17:34:05 -0500] "GET /index.php/tools/required/dashboard/sitemap_data.php?instance_id=1311978842&node=104&display_mode=full&select_mode=&selectedPageID= HTTP/1.1" 404 1581 "http://www.fuquadesign.com/index.php/dashboard/sitemap/full/" "Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_6_8) AppleWebKit/534.30 (KHTML, like Gecko) Chrome/12.0.742.122 Safari/534.30"
76.22.239.105 - - [29/Jul/2011:17:34:05 -0500] "GET /index.php/tools/required/alert?random=1311978844834 HTTP/1.1" 200 182 "http://www.fuquadesign.com/index.php/dashboard/sitemap/full/" "Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_6_8) AppleWebKit/534.30 (KHTML, like Gecko) Chrome/12.0.742.122 Safari/534.30"

This mean anything?

The window which pops up when I try to go to pages on the second level has a "Page Not Found. No page could be found at this address." message with the "Unable to load sitemap data" on the top bar of the window.
nteaviation replied on at Permalink Reply
nteaviation
That is the access log. Anything in the error log?
--
Sent from my mobile phone.


Concrete5 Community <[email protected]> wrote:
jfuqua replied on at Permalink Reply
jfuqua
Sorry about that. Here we go:

EACCELERATOR(17246): PHP crashed on opline 4 of method_exists() at /home/fuqua9/public_html/concrete/libraries/item_list.php:106, referer:http://www.fuquadesign.com/index.php/dashboard/sitemap/full/...
[Fri Jul 29 19:20:27 2011] [error] [client 76.22.239.105] ] [notice] EACCELERATOR(12542): PHP crashed on opline 4 of method_exists() at /home/fuqua9/public_html/concrete/libraries/item_list.php:106, referer:http://www.fuquadesign.com/index.php/dashboard/sitemap/full/...
[Fri Jul 29 19:18:46 2011] [error] [client 76.22.239.105] ] [notice] EACCELERATOR(11302): PHP crashed on opline 4 of method_exists() at /home/fuqua9/public_html/concrete/libraries/item_list.php:106, referer:http://www.fuquadesign.com/index.php/dashboard/sitemap/full/...
[Fri Jul 29 19:11:54 2011] [error] [client 76.22.239.105] ] [notice] EACCELERATOR(8365): PHP crashed on opline 4 of method_exists() at /home/fuqua9/public_html/concrete/libraries/item_list.php:106, referer:http://www.fuquadesign.com/index.php/dashboard/sitemap/full/...
[Fri Jul 29 18:58:29 2011] [error] [client 76.22.239.105] ] [notice] EACCELERATOR(2534): PHP crashed on opline 4 of method_exists() at /home/fuqua9/public_html/concrete/libraries/item_list.php:106, referer:http://www.fuquadesign.com/index.php/dashboard/sitemap/full/...
[Fri Jul 29 17:54:32 2011] [error] [client 76.22.239.105] ] [notice] EACCELERATOR(9113): PHP crashed on opline 4 of method_exists() at /home/fuqua9/public_html/concrete/libraries/item_list.php:106, referer:http://www.fuquadesign.com/index.php?cID=110&ctask=check-out&am...
[Fri Jul 29 17:34:05 2011] [error] [client 76.22.239.105] ] [notice] EACCELERATOR(31633): PHP crashed on opline 4 of method_exists() at /home/fuqua9/public_html/concrete/libraries/item_list.php:106, referer:http://www.fuquadesign.com/index.php/dashboard/sitemap/full/...
[Fri Jul 29 16:09:26 2011] [error] [client 76.22.239.105] ] [notice] EACCELERATOR(30798): PHP crashed on opline 4 of method_exists() at /home/fuqua9/public_html/concrete/libraries/item_list.php:106, referer:http://www.fuquadesign.com/index.php/dashboard/sitemap/full/...
[Fri Jul 29 16:04:30 2011] [error] [client 76.22.239.105] ] [notice] EACCELERATOR(28878): PHP crashed on opline 4 of method_exists() at /home/fuqua9/public_html/concrete/libraries/item_list.php:106, referer:http://www.fuquadesign.com/index.php/dashboard/sitemap/full/...
[Fri Jul 29 16:03:25 2011] [error] [client 76.22.239.105] ] [notice] EACCELERATOR(28423): PHP crashed on opline 4 of method_exists() at /home/fuqua9/public_html/concrete/libraries/item_list.php:106, referer:http://www.fuquadesign.com/blog/test2/...
[Fri Jul 29 16:01:15 2011] [error] [client 76.22.239.105] ] [notice] EACCELERATOR(27592): PHP crashed on opline 4 of method_exists() at /home/fuqua9/public_html/concrete/libraries/item_list.php:106, referer:http://www.fuquadesign.com/index.php?cID=110&ctask=check-out&am...

It's a PHP issue but I have no idea what to do. When installing C5, it said I had PHP configured properly.

Here's my PHP info:http://www.fuquadesign.com/phpinfo.php...
jfuqua replied on at Permalink Best Answer Reply
jfuqua
Aha! Found the answer.

https://github.com/concrete5/concrete5/commit/2cf69ac90a8c8d1c7a451c...

Made this change to the file and all is good. I'd seen this last week but must have done something wrong because it didn't work before.
adamjohnson replied on at Permalink Reply
adamjohnson
Jfuqua, thanks for posting that link. Updating those files has solved my "Unable to load sitemap" issue.

FWIW I also ran a repair on the PageSearchIndex table which seemed to help with a similar problem I had. Via this thread:http://www.concrete5.org/community/forums/installation/fatal-error-...
hivoltage replied on at Permalink Reply
Are you sure this is the right link for the fix? It talks about fixing mail issues and not the sitemap issue. I have the same problem and the fix seems to be for a seperate issue.
adamjohnson replied on at Permalink Reply
adamjohnson
That is the correct fix. Also, it's going to be included in the next version of c5, so there is no harm in it.
jfuqua replied on at Permalink Reply
jfuqua
Specifically, it's the change of the item_list.php file which is towards the bottom.
Stiny replied on at Permalink Reply
Stiny
I'm having a similar problem, but the fix presented above isn't working. I've posted the symptoms in Bug Tracker:

http://www.concrete5.org/developers/bugs/5-4-1-1/unable-to-load-sit...

What's odd is that some users are able to make pages and others get this problem. It all seems so random... Any ideas as to why it keeps acting up?
hivoltage replied on at Permalink Reply
Thanks. That worked!
black68gtx replied on at Permalink Reply
I'm having an issue signing in. When I get to the login page and login
This is in the address bar and the

http://files.furiousfuchsia.com/ff_conc/index.php/login/do_login/...
an error message comes up
Page Not Found
No page could be found at this address.

I know that my sitemap some how got re-arraigned to where the home page was moved to the about folder. Some how I need to get to the sitemap and correct the layout.