An image could not be created from the given input.

Permalink
Failed to install and i dont know why
Trace:
#0 /homepages/6/d591544732/htdocs/Forums1/concrete/vendor/imagine/imagine/lib/Imagine/Gd/Imagine.php(107): Imagine\Gd\Imagine->doLoad('\xFF\xD8\xFF\xE1\x02\x86Exif\x00\x00II*...', Object(Imagine\Image\Metadata\MetadataBag)) #1 /homepages/6/d591544732/htdocs/Forums1/concrete/src/Support/Facade/Facade.php(116): Imagine\Gd\Imagine->load('\xFF\xD8\xFF\xE1\x02\x86Exif\x00\x00II*...') #2 /homepages/6/d591544732/htdocs/Forums1/concrete/src/File/Type/Inspector/ImageInspector.php(13): Concrete\Core\Support\Facade\Facade::__callStatic('load', Array) #3 /homepages/6/d591544732/htdocs/Forums1/concrete/src/File/Type/Inspector/ImageInspector.php(13): Concrete\Core\Support\Facade\Image::load('\xFF\xD8\xFF\xE1\x02\x86Exif\x00\x00II*...') #4 /homepages/6/d591544732/htdocs/Forums1/concrete/src/File/Version.php(944): Concrete\Core\File\Type\Inspector\ImageInspector->inspect(Object(Concrete\Core\File\Version)) #5 /homepages/6/d591544732/htdocs/Forums1/concrete/src/File/Importer.php(150): Concrete\Core\File\Version->refreshAttributes(false) #6 /homepages/6/d591544732/htdocs/Forums1/concrete/src/Backup/ContentImporter.php(1046): Concrete\Core\File\Importer->import('/homepages/6/d5...', 'bridge.jpg') #7 /homepages/6/d591544732/htdocs/Forums1/concrete/src/Package/StartingPointPackage.php(240): Concrete\Core\Backup\ContentImporter->importFiles('/homepages/6/d5...', false) #8 [internal function]: Concrete\Core\Package\StartingPointPackage->import_files() #9 /homepages/6/d591544732/htdocs/Forums1/concrete/controllers/install.php(273): call_user_func(Array) #10 [internal function]: Concrete\Controller\Install->run_routine('elemental_full', 'import_files') #11 /homepages/6/d591544732/htdocs/Forums1/concrete/src/Controller/AbstractController.php(156): call_user_func_array(Array, Array) #12 /homepages/6/d591544732/htdocs/Forums1/concrete/src/Routing/ControllerRouteCallback.php(25): Concrete\Core\Controller\AbstractController->runAction('run_routine', Array) #13 /homepages/6/d591544732/htdocs/Forums1/concrete/src/Routing/Router.php(115): Concrete\Core\Routing\ControllerRouteCallback->execute(Object(Concrete\Core\Http\Request), Object(Concrete\Core\Routing\Route), Array) #14 /homepages/6/d591544732/htdocs/Forums1/concrete/src/Support/Facade/Facade.php(119): Concrete\Core\Routing\Router->execute(Object(Concrete\Core\Routing\Route), Array) #15 /homepages/6/d591544732/htdocs/Forums1/concrete/src/Application/Application.php(376): Concrete\Core\Support\Facade\Facade::__callStatic('execute', Array) #16 /homepages/6/d591544732/htdocs/Forums1/concrete/src/Application/Application.php(376): Concrete\Core\Support\Facade\Route::execute(Object(Concrete\Core\Routing\Route), Array) #17 /homepages/6/d591544732/htdocs/Forums1/concrete/bootstrap/start.php(246): Concrete\Core\Application\Application->dispatch(Object(Concrete\Core\Http\Request)) #18 /homepages/6/d591544732/htdocs/Forums1/concrete/dispatcher.php(36): require('/homepages/6/d5...') #19 /homepages/6/d591544732/htdocs/Forums1/index.php(2): require('/homepages/6/d5...') #20 {main}

View Replies:
MrKDilkington replied on at Permalink Reply
MrKDilkington
Hi WingedAngel619,

What version of concrete5 are you using?

Here is a related bug tracker report:
https://www.concrete5.org/developers/bugs/5-7-3-1/error-during-insta...