Installation issure for 5.7.0.1- full website install fails while importing

Permalink
Hi,

I am unable to install full website for the version 5.7.0.1. It fails while importing files with the following error message.

=================================
#0 /data/g/username/XXXX.com/public_html/concrete5.7/concrete/src/Support/Facade/Facade.php(113): Imagine\Imagick\Imagine->load('\xFF\xD8\xFF\xE1\x02\x8AExif\x00\x00II*...') #1 /data/g/username/XXXX.com/public_html/concrete5.7/concrete/src/File/Version.php(768): Concrete\Core\Support\Facade\Facade::__callStatic('load', Array) #2 /data/g/username/XXXX.com/public_html/concrete5.7/concrete/src/File/Version.php(768): Concrete\Core\Support\Facade\Image::load('\xFF\xD8\xFF\xE1\x02\x8AExif\x00\x00II*...') #3 /data/g/username/XXXX.com/public_html/concrete5.7/concrete/src/File/Type/Inspector/ImageInspector.php(23): Concrete\Core\File\Version->rescanThumbnails() #4 /data/g/username/XXXX.com/public_html/concrete5.7/concrete/src/File/Version.php(878): Concrete\Core\File\Type\Inspector\ImageInspector->inspect(Object(Concrete\Core\File\Version)) #5 /data/g/username/XXXX.com/public_html/concrete5.7/concrete/src/File/Importer.php(125): Concrete\Core\File\Version->refreshAttributes() #6 /data/g/username/XXXX.com/public_html/concrete5.7/concrete/src/Package/StartingPointPackage.php(173): Concrete\Core\File\Importer->import('/data/g/username...', 'shoes.jpg') #7 [internal function]: Concrete\Core\Package\StartingPointPackage->import_files() #8 /data/g/username/XXXX.com/public_html/concrete5.7/concrete/controllers/install.php(238): call_user_func(Array) #9 [internal function]: Concrete\Controller\Install->run_routine('elemental_full', 'import_files') #10 /data/g/username/XXXX.com/public_html/concrete5.7/concrete/src/Controller/AbstractController.php(149): call_user_func_array(Array, Array) #11 /data/g/username/XXXX.com/public_html/concrete5.7/concrete/src/Routing/ControllerRouteCallback.php(25): Concrete\Core\Controller\AbstractController->runAction('run_routine', Array) #12 /data/g/username/XXXX.com/public_html/concrete5.7/concrete/src/Routing/Router.php(59): Concrete\Core\Routing\ControllerRouteCallback->execute(Object(Concrete\Core\Http\Request), Object(Concrete\Core\Routing\Route), Array) #13 /data/g/username/XXXX.com/public_html/concrete5.7/concrete/src/Support/Facade/Facade.php(116): Concrete\Core\Routing\Router->execute(Object(Concrete\Core\Routing\Route), Array) #14 /data/g/username/XXXX.com/public_html/concrete5.7/concrete/src/Application/Application.php(281): Concrete\Core\Support\Facade\Facade::__callStatic('execute', Array) #15 /data/g/username/XXXX.com/public_html/concrete5.7/concrete/src/Application/Application.php(281): Concrete\Core\Support\Facade\Route::execute(Object(Concrete\Core\Routing\Route), Array) #16 /data/g/username/XXXX.com/public_html/concrete5.7/concrete/bootstrap/start.php(180): Concrete\Core\Application\Application->dispatch(Object(Concrete\Core\Http\Request)) #17 /data/g/username/XXXX.com/public_html/concrete5.7/concrete/dispatcher.php(36): require('/data/g/username...') #18 /data/g/username/XXXX.com/public_html/concrete5.7/index.php(2): require('/data/g/username...') #19 {main}
=================================

I have increased memory_limit to 1024M and also post_max and upload_max_filesize is increaed to 20M. Any idea to get it fixed. The empty site installation works fine without any problem.

View Replies: