Danish / Dansk

Permalink
Working on a danish version.

griebel
View Replies:
halleknast replied on at Permalink Reply
halleknast
Jeg er med. Hvor langt er du nået?
griebel replied on at Permalink Reply
griebel
Vi er to som oversætter og mangler halvdelen af de 950 strenge. Jeg smider en besked her når vi har nået dem alle, så må du meget gerne teste det og kommentere. Nogle af tingene er svære at oversætte, når man ikke kan se teksten i forhold til dens sammenhæng på websitet.
Hvis du brænder for at oversætte .po filen sender jeg den gerne. Vi er nok først færdige om 14 dage, da det skal presses ind mellem de lønnede opgaver :)
halleknast replied on at Permalink Reply
halleknast
Jeg har prøvet at kigge på de øverste strenge og forstår hvad I mener med, det er svært at oversætte udenfor sammenhæng.

Jeg har god tid til at oversætte de næste par dage, så hvis I kan sende det I er nået frem til vil det være rart.
nilsjorn replied on at Permalink Reply
Hej jeg tillader at skrive uden for denne tråd, da jeg kan se i er fra Danmark. Jeg har forsøgt at installere Concrete hos Surftown, men desværre uden held. Jeg vil derfor høre, om en af jer her kunne hjælpe mig, da jeg er ret imponeret af Concrete.
På forhånd tak.

nilsjorn
griebel replied on at Permalink Reply
griebel
Jeg vil gerne hjælpe. Har selv løsninger kørende hos One.com, Gigahost og Dandomain. Men glæder mig til at få det over på egen server, så alle tingene virker 100%. Bl.a. htmldiff.py som kræver Python.

Hvor i består problemet?
nilsjorn replied on at Permalink Reply
Hej .... mit problem er, at jeg stort set intet ved om, hvordan man uploader til Surftown. Har i forvejen Joomla liggende hos dem, men dette kunne jo ogaå installeres med "1-click"! Nu hvor jeg gerne vil have installeret Concrete, har jeg problemer med alt! Hvorfra sletter jeg Joomla hos Surftown? Hvor skal jeg installere Concrete osv? Har læst div. install. vejledninger, men disse ligner slet ikke systemet hos Surftown, og dermed sidder jeg fast. Har søgt hjælp hos Surftown, men indtil nu ganske ubrugelig og afvisende med, at de ikke supporterer Concrete!
Det er rigtig pænt af dig at tilbyde din hjælp. Jeg kunne foreslå, at du fik adgang til mit Surftown og evt. installerede det for mig? Hvad siger du til det forslag?
Du må meget gerne skrive til min mail: [email protected]

Med venlig hilsen og tak
nilsjorn
griebel replied on at Permalink Reply 1 Attachment
griebel
Så har vi klaret den danske oversættelse af Concrete5 (vedlagt denne fil), den er dog ikke gennemtestet endnu, finder du forkerte eller bedre oversættelser så mail venligst rettelserne til jens snabela kompas-it.dk.

Hjælp til at installere den danske message.mo fil,http://www.concrete5.org/community/forums/internationalization/mult...

da_DK benyttes som dansk ID

Oversættelsen kommer med i næste udgivelse.

Vil du være med til at oversætte, så kontakt mig for koder til svn / subversion adgang, så oversættelserne bliver synkroniseret direkte.

/Jens Griebel
griebel replied on at Permalink Reply
griebel
Nyeste version af Concrete kan altid hentes via http://concrete5.dk. Her er installation og tinyMCE også på dansk. Så slipper du selv for at patche diverse sprog ind.

Mange hilsner
Jens Griebel
Remo replied on at Permalink Reply
Remo
I don't understand a lot of words but that site looks great! ;-)
kjerumgaard replied on at Permalink Reply
Hej, tak for den danske oversættelse, er der nogen der ved hvordan vi undgår de "sjove" tegn, i forbindelse med (kontakt)formulare?

Mange hilsener
Jesper