Legacy (version 5.6.x-)

Moved site to new server now getting error in package.php file

I have moved my old 5.6.3.4 site to a new server today and I am getting this error. Fatal error: Call to a member function query() on boolean in /home1/jnbutler/public_html/updates/concrete5.6.3.4/concrete/core/models/package.php on line 66 I have moved…

file manager - unable to download images or sets

I wanted to back up some images I have in sets. these images were uploaded at various times and are therefore in all sorts of folders and sub folders (as is the c5 way), I have selected a set of images and then I "select all", the from dropdown, I choose …

upload_max_filesize = 2M

I receive an error message "...upload_max_filesize = 2M..." when trying to upload a 3.5MB file to an old website running on concrete5 5.6.3.5. Where do I change this parameter so I can upload files greater than 2MB? Thanks. Alan

SMTP error on external form

Hi, I've been asked to help out on a Concrete5 website that has a few errors. I am a total novice with Concrete5! The site seems to be running version 5.5.2.1. It hasnt been updated for a long while. They have an external form which keeps producing …

Replace the English CAPTCHA text with German

Hi, I have to set up a guestbook for a client. Website is in German, however I use the English version of concrete, as I am so used to it. Is there a way to replace the English text in the CAPTCHA with German text? There's this line: Please type…

URGENT Can C5 get all images in the 5.6 docs working again?

Hi There, We have a few large websites that won't be migrated to the latest version until 2018 so we still require the 5.6 docs for client training (new staff etc). Example pages with missing images: https://legacy-documentation.concrete5.org/edi…

GalleryES see nothing

Hi. Its really really weird behavior of GalleryES :-(. I want to use GalleryES for Concrete CMS 5.6.3.4. Installation was OK. Then i am logged in as admin and created a new page with a Block with all my Galleries. If i am logged in in the d…

Sub Menue items not showing

I have recently uploaded a site but the sub menu items will not show up on the menu even though they are in the site map and the pages are all filled out with content. Any ideas what I have done wrong?

Problem with editing blocks

In the middle of editing a site and when I try to add a block the following message comes up Warning: require_once(/home/cluster-sites/5530/f/forest-field.co.uk/public_html/concrete/blocks/left_para/controller.php): failed to open stream: No such file …

Filter Posts