white line on slider and figuring out the size(?) of images

Hi there!Im encountering 2 small problems. First, my slider which is either from the default elemental theme or the stucco theme im using, has a white line mid page on every image i upload. Any fix for that? And for my second problem, i cant figure out ho…

Responsive contents and website for all devices

Hello, My first ever online forums attempt for help as am really stuck with two issues: 1. Photos in Image Slider and Page Header are displayed differently from various devices and monitor sizes. I'm searching for the most simple solution for photos…

Custom Login Page Error

Hi there, I've designed and developed my own custom login page all is working apart from when the user enters the wrong login credentials, it then directs the user back to the old login page. Any thoughts as to what has gone wrong? version 5.6.3.…

Can't get Google Fonts to work.

Hi, I'm having a problem with google fonts. I made a custom theme and tried to apply google fonts in the CSS section of customization and I have tried both @import and link href but neither of them works. I also added the rule correctly, I believe. …

Themeing Maintenance Mode in 8.2.1

I am trying to get maintenance mode themed in 8.2.1 from a packaged theme [code] Config::save('app.theme_paths', [ '/register' => 'my_theme', '/login' => 'my_theme', //'/maintenance_mode' => 'my_theme', // old ur…

attributes failing to load

hi everyone, i seem to be experiencing this problem below when i try to load my page attributes what can i do to fix this problem. An unexpected error occurred.

F'd up my site.

Hi, I just started to use concrete5 (or rather trying to learn how to use it) and I have encountered following problem: I tried to apply different theme but none seemed to work and for unknown reason I decided to delete my current theme if that would d…

Prevent Zurb Foundation from interfering with .ccm-ui

Howdy! How do you best prevent Foundation styles from interfering with concrete5's user interface? For example, there's a height defined for [code][type="text"][/code] elements, which messes up the Search input field when adding blocks. Then there's [c…

Deleted all the content & everything messed up. How do I fix this?

How to I restore the theme to the default content when I first installed the Concrete5? I deleted all the content when I first started using the Concrete5. I've tried going back to the original version from the versioning but It does'nt fix my proble…

Filter Posts