Easy news doesnt show news

Permalink
Hi!

I've got a problem with this add-on, I'll explain. Everything works fine, only when i add a news, this creates a sub-page under the section i choose, for example: my section is news and i publish "test" so automatically it creates test as a sub-page of news, all that is okey but if i access to "test" i can't read what i have published. I mean, there's a blank page as if i have added a new page and i need to fill it with content. The rest works fine, even the block that lists the titles of the news, that shows me the title and the news, but when i click it goes to its url (in this case, test) and its a blank page.

I've looked into it but can't detect the fault, would appreciate help!

Thanks,
Sorry for long explication!

View Replies:
12345j replied on at Permalink Reply
12345j
you should ask this in the addons support, they will be able to help most.
suso replied on at Permalink Reply
Yes, true... but i'll leave this one too. You never know,

Thanks!
hadesign replied on at Permalink Reply
I have EXACTLY the same problem at the moment that I am trying to fix! Let me know if you get it sorted!
hanicker replied on at Permalink Reply
hanicker
Argh, just found this post.

Solution is here, anyway
http://www.concrete5.org/marketplace/addons/easy-news/support/blank...
imran replied on at Permalink Reply
Sorry! There is no clear solution please give me some suggestions i have the same problem..

Thanks.
hanicker replied on at Permalink Reply
hanicker
sdf replied on at Permalink Reply
sdf
Hi,

I have exactly the same problem as in the topic. Link is expired. Please write the solution here. Greetings Mateusz
hanicker replied on at Permalink Reply
hanicker
sdf replied on at Permalink Reply
sdf
Thank you ! now is showing content. But still I got a question... why it doesn't show title ?
hanicker replied on at Permalink Reply
hanicker
You need to add the title to the page by coding it in news page type ($c->getCollectionName) or using any addons that easily embed it in the page.