Subject Status Date Reported Last Activity
Only superuser can edit page type output New 5 0 Feb 25, 2016 Dec 07, 2017
device visibility doesn't work New 40 39 Feb 11, 2016 Sep 23, 2017
Unexplained "You haven't chosen a valid URL Slug" message New 26 23 Jul 14, 2016 Jul 09, 2017
Blocks showing old content New 11 8 Apr 26, 2016 Apr 03, 2017
clipboard not working properly New 7 6 Mar 17, 2016 Apr 03, 2017
Page List - SQL error when filtering by public date New 23 22 Feb 21, 2017 Feb 21, 2017
Changing Tags Settings Results in Deleted Tags New 23 22 Jan 27, 2017 Jan 27, 2017
No easy way to duplicate the home page New 23 22 Feb 29, 2016 Jan 26, 2017
Time zone doesn't work New 24 22 Nov 25, 2016 Dec 15, 2016
header_required.php & $isArrangeMode New 39 38 Mar 04, 2016 Dec 01, 2016
Image slider cannot be added New 27 22 May 24, 2016 Oct 21, 2016
Clipboard block doesn't save design state New 36 32 Mar 23, 2016 Oct 17, 2016
User Register Appoval Required To User Email Missing Variables New 24 21 May 26, 2016 Sep 24, 2016
Page Forbidden when accessing Page Defaults New 47 43 Apr 08, 2016 Aug 31, 2016
Tags block filtering pagelist New 23 22 Aug 25, 2016 Aug 25, 2016
redirect post login New 30 28 Jun 01, 2016 Aug 16, 2016
MySQL 5.7.5+ SQL MODE only_full_group_by causing Blog to fail C5758 & C5759 New 29 27 Aug 10, 2016 Aug 10, 2016
Systems and Setting | Multilingual | Multilingual Setup New 27 27 Aug 09, 2016 Aug 09, 2016
Upgraded from 5.7.5.2 to 5.7.5.6 - Exception Leads to Error New 30 27 Feb 29, 2016 Aug 04, 2016
Some permissions modals do not appear. New 28 28 May 31, 2016 Jul 28, 2016
Refused to execute script because its MIME type ('text/html') is not executable, and strict MIME type checking is enabled. New 25 29 May 31, 2016 Jul 26, 2016
user attributes validation not working in dashboard New 24 25 Jul 21, 2016 Jul 21, 2016
Form Within Stack Redirects to 404 Error and Does Not Record Submissions New 31 27 Jul 05, 2016 Jul 20, 2016
Image Block Hover (Rollover) Doesn't Appear New 26 28 Jul 14, 2016 Jul 14, 2016
Custom Blocks issue using the "$btDefaultSet" variable from a Package New 28 28 Jul 14, 2016 Jul 14, 2016