Using without pretty urls

Permalink Browser Info Environment
My client is using this package, but they aren't using pretty urls. I noticed that the SSL redirect is using pretty urls. Where can I change the SSL package to default to non-pretty urls?

Thanks!

Type: Discussion
Status: New
FatTony1952
View Replies: View Best Answer
jbx replied on at Permalink Best Answer Reply
jbx
This feature will be available in the next version which is hopefully due out next week - I'm just waiting for C5 to fix a bug in v5.5 so it will work correctly with that.

In the meantime, if you want to fix this issue yourself, open models/jbx_301_redirect.php and change any instance of $pageObj->cPath to View::url($pageObj->cPath) and remove the trailing slash that comes after it.

Hope that helps...

Jon
FatTony1952 replied on at Permalink Reply
FatTony1952
That worked! Thanks jbx!
russellglee1 replied on at Permalink Reply
Any guesstimate on when Force SSL will be compatible with the latest C5?

Thanks,

Russell
jbx replied on at Permalink Reply
jbx
Unfortunately, there is currently a bug in 5.5 related to the BASE_URL and switching between http and https, which is preventing me from certifying the addon as compatible.

I'm going to have another look this weekend to see if I can come up with a workaround whilst they get it fix.

I do apologize for this, but to a point it's outta my hands and has been a real headache. Hopefully I'll manage to get a fix in place this weekend that works around the bug.

Jon
russellglee1 replied on at Permalink Reply
Thank you for the update. As a not-techie I find the Force SSL to be invaluable. In the event the C5 issue drags on what code can be added (and where) that will force SSL on specific pages?

Thank you,

Russell
damarti replied on at Permalink Reply
Thanks for letting me know. I have having so much trouble with my website. I have concrete5 5.5.2 and I have having a very hard time making Force SSL work for the following reasons.
-I have the lastest version of concrete5
-I dont have pretty URLs

So when I change the BASE_URL from http to https for my whole site, it was not working, it was just redirecting me all the time and I couldnt even open the dasboard so I did the following for now.
Uninstall Force SSL and change BASE_URL from http to https and now my site WORKS!!! I was so happy since I spent so much time trying to figure this out.
I would look into Force SSL updates though... being able to secure only one page instead of all the website makes me more flexible and I can add more add-ons.
Thanks for the insides JBX, I was reading all your comments and that really helped.

concrete5 Environment Information

Browser User-Agent String

Hide Post Content

This will replace the post content with the message: "Content has been removed by an Administrator"

Hide Content

Request Refund

You have not specified a license for this support ticket. You must have a valid license assigned to a support ticket to request a refund.