edit and/or delete links

Permalink Browser Info Environment
In the former advanced forms and data display I could add an edit or delete link to the view template, so I could edit in the page the data. Is this in Formify not possible anymore? I loved this feature because I maintain a database with all my clients and can edit in page their data. Now it seems I have to go to the dashboard.

Type: Pre-Sale
Status: In Progress
3CGroup
View Replies:
PhilYoung replied on at Permalink Reply
PhilYoung
Hi,
You are correct that feature does not exist in Formify. You need to edit in the dashboard. I guess its possible Justin might add that in the future but it is not in the road map as of now.
Best
Phil
3CGroup replied on at Permalink Reply
3CGroup
Thanks for the feedback Phil.

I've encountered a lot of functionality is missing in Formify. I hoped it was a better replacement for Advanced Forms and Data Display but it is certainly not. It's a great tool but a very simple one compared to the previous version.

Kind regards Pieter.
PhilYoung replied on at Permalink Reply
PhilYoung
Hi,
Actually advanced forms and data display took a long time to mature into their final form. I think that eventually formify will match or exceed the older version. Best Phil

concrete5 Environment Information

# concrete5 Version
Core Version - 5.7.5.9
Version Installed - 5.7.5.9
Database Version - 20160615000000

# concrete5 Packages
Block Designer (2.5.0), Formify (2.6.2.1), Long Story Short (1.1.2).

# concrete5 Overrides
blocks/spijzen_prijslijst/add.php, blocks/spijzen_prijslijst/composer.php, blocks/spijzen_prijslijst/edit.php, blocks/spijzen_prijslijst/icon.png, blocks/spijzen_prijslijst/config.json, blocks/spijzen_prijslijst/view.php, blocks/spijzen_prijslijst/db.xml, blocks/spijzen_prijslijst/form.php, blocks/spijzen_prijslijst/controller.php, blocks/spijzen_prijslijst, blocks/spijzen_prijslijst_uitgebreid/add.php, blocks/spijzen_prijslijst_uitgebreid/composer.php, blocks/spijzen_prijslijst_uitgebreid/edit.php, blocks/spijzen_prijslijst_uitgebreid/icon.png, blocks/spijzen_prijslijst_uitgebreid/config.json, blocks/spijzen_prijslijst_uitgebreid/view.php, blocks/spijzen_prijslijst_uitgebreid/db.xml, blocks/spijzen_prijslijst_uitgebreid/form.php, blocks/spijzen_prijslijst_uitgebreid/controller.php, blocks/spijzen_prijslijst_uitgebreid, languages/cs_CZ/LC_MESSAGES/messages.mo, languages/cs_CZ/LC_MESSAGES, languages/cs_CZ, languages/da_DK/LC_MESSAGES/messages.mo, languages/da_DK/LC_MESSAGES, languages/da_DK, languages/de_DE/LC_MESSAGES/messages.mo, languages/de_DE/LC_MESSAGES, languages/de_DE, languages/el_GR/LC_MESSAGES/messages.mo, languages/el_GR/LC_MESSAGES, languages/el_GR, languages/en_GB/LC_MESSAGES/messages.mo, languages/en_GB/LC_MESSAGES, languages/en_GB, languages/es_PY/LC_MESSAGES/messages.mo, languages/es_PY/LC_MESSAGES, languages/es_PY, languages/fi_FI/LC_MESSAGES/messages.mo, languages/fi_FI/LC_MESSAGES, languages/fi_FI, languages/fr_FR/LC_MESSAGES/messages.mo, languages/fr_FR/LC_MESSAGES, languages/fr_FR, languages/it_IT/LC_MESSAGES/messages.mo, languages/it_IT/LC_MESSAGES, languages/it_IT, languages/ja_JP/LC_MESSAGES/messages.mo, languages/ja_JP/LC_MESSAGES, languages/ja_JP, languages/nl_NL/LC_MESSAGES/messages.mo, languages/nl_NL/LC_MESSAGES, languages/nl_NL, languages/pt_BR/LC_MESSAGES/messages.mo, languages/pt_BR/LC_MESSAGES, languages/pt_BR, languages/ru_RU/LC_MESSAGES/messages.mo, languages/ru_RU/LC_MESSAGES, languages/ru_RU, languages/sv_SE/LC_MESSAGES/messages.mo, languages/sv_SE/LC_MESSAGES, languages/sv_SE, languages/tr_TR/LC_MESSAGES/messages.mo, languages/tr_TR/LC_MESSAGES, languages/tr_TR, blocks/spijzen_prijslijst/add.php, blocks/spijzen_prijslijst/composer.php, blocks/spijzen_prijslijst/edit.php, blocks/spijzen_prijslijst/icon.png, blocks/spijzen_prijslijst/config.json, blocks/spijzen_prijslijst/view.php, blocks/spijzen_prijslijst/db.xml, blocks/spijzen_prijslijst/form.php, blocks/spijzen_prijslijst/controller.php, blocks/spijzen_prijslijst, blocks/spijzen_prijslijst_uitgebreid/add.php, blocks/spijzen_prijslijst_uitgebreid/composer.php, blocks/spijzen_prijslijst_uitgebreid/edit.php, blocks/spijzen_prijslijst_uitgebreid/icon.png, blocks/spijzen_prijslijst_uitgebreid/config.json, blocks/spijzen_prijslijst_uitgebreid/view.php, blocks/spijzen_prijslijst_uitgebreid/db.xml, blocks/spijzen_prijslijst_uitgebreid/form.php, blocks/spijzen_prijslijst_uitgebreid/controller.php, blocks/spijzen_prijslijst_uitgebreid, languages/cs_CZ/LC_MESSAGES/messages.mo, languages/cs_CZ/LC_MESSAGES, languages/cs_CZ, languages/da_DK/LC_MESSAGES/messages.mo, languages/da_DK/LC_MESSAGES, languages/da_DK, languages/de_DE/LC_MESSAGES/messages.mo, languages/de_DE/LC_MESSAGES, languages/de_DE, languages/el_GR/LC_MESSAGES/messages.mo, languages/el_GR/LC_MESSAGES, languages/el_GR, languages/en_GB/LC_MESSAGES/messages.mo, languages/en_GB/LC_MESSAGES, languages/en_GB, languages/es_PY/LC_MESSAGES/messages.mo, languages/es_PY/LC_MESSAGES, languages/es_PY, languages/fi_FI/LC_MESSAGES/messages.mo, languages/fi_FI/LC_MESSAGES, languages/fi_FI, languages/fr_FR/LC_MESSAGES/messages.mo, languages/fr_FR/LC_MESSAGES, languages/fr_FR, languages/it_IT/LC_MESSAGES/messages.mo, languages/it_IT/LC_MESSAGES, languages/it_IT, languages/ja_JP/LC_MESSAGES/messages.mo, languages/ja_JP/LC_MESSAGES, languages/ja_JP, languages/nl_NL/LC_MESSAGES/messages.mo, languages/nl_NL/LC_MESSAGES, languages/nl_NL, languages/pt_BR/LC_MESSAGES/messages.mo, languages/pt_BR/LC_MESSAGES, languages/pt_BR, languages/ru_RU/LC_MESSAGES/messages.mo, languages/ru_RU/LC_MESSAGES, languages/ru_RU, languages/sv_SE/LC_MESSAGES/messages.mo, languages/sv_SE/LC_MESSAGES, languages/sv_SE, languages/tr_TR/LC_MESSAGES/messages.mo, languages/tr_TR/LC_MESSAGES, languages/tr_TR

# concrete5 Cache Settings
Block Cache - On
Overrides Cache - On
Full Page Caching - Off
Full Page Cache Lifetime - Every 6 hours (default setting).

# Server Software
Apache/2

# Server API
apache2handler

# PHP Version
5.6.30

# PHP Extensions
apache2handler, bcmath, calendar, Core, ctype, curl, date, dom, ereg, fileinfo, filter, ftp, gd, gettext, hash, iconv, intl, ionCube Loader, json, libxml, mbstring, mcrypt, mhash, mysql, mysqli, mysqlnd, openssl, pcre, PDO, pdo_mysql, pdo_sqlite, Phar, posix, Reflection, session, SimpleXML, soap, sockets, SPL, sqlite3, standard, tokenizer, xml, xmlreader, xmlwriter, xsl, zip, zlib.

# PHP Settings
max_execution_time - 30
log_errors_max_len - 1024
max_file_uploads - 20
max_input_nesting_level - 64
max_input_time - 60
max_input_vars - 1000
memory_limit - 128M
post_max_size - 64M
sql.safe_mode - Off
upload_max_filesize - 64M
mysql.max_links - Unlimited
mysql.max_persistent - Unlimited
mysqli.max_links - Unlimited
mysqli.max_persistent - Unlimited
pcre.backtrack_limit - 1000000
pcre.recursion_limit - 100000
session.cache_limiter - <i>no value</i>
session.gc_maxlifetime - 1440
soap.wsdl_cache_limit - 5

Browser User-Agent String

Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_9_5) AppleWebKit/601.7.8 (KHTML, like Gecko) Version/9.1.3 Safari/537.86.7