Canonical url structure is not added when using composer

Permalink Browser Info Environment
I don't know if this is intentional or even possible, but the /2015/09/blog_post structure is not added when using the composer.

Type: Discussion
Status: In Progress
hjelmdal
View Replies:
RadiantWeb replied on at Permalink Reply
RadiantWeb
Hi there,

This is an auto responder to let you know that your support ticket has been forwarded to our entire support team at RadiantWeb!

Support tickets are reviewed Mondays thru Fridays 9am to 9pm & Saturdays 9am to 12pm EST.

A support team member will be following up with you as soon as possible.

Thank for supporting RadiantWeb Products!

RadiantWeb Support
http://goradiantweb.com
chriswayg replied on at Permalink Reply
I observe the same thing when creating a post from Composer in version 5.7.4.2 and 5.7.5.1. The Canonical URL setting is ignored and the post ends up under '/Blog/Test-Blog-Post' instead of '/Blog/2015/09/Test-Blog-Post'

I would consider this a bug as the developer lists using Composer as a feature:
"Creating Blog Posts
* 3 convienient ways to post! Dashboard, Composer, and C5 nav-bar pop-up editor."

Thus the expected behavior would be that the Post will be saved to the correct location, no matter which of the three posting methods are used.
RadiantWeb replied on at Permalink Reply
RadiantWeb
please update your core to v5.7.5.2 min and ProBlog 2.6.0 min.

ChadStrat

concrete5 Environment Information

not relevant

Browser User-Agent String

Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/45.0.2454.85 Safari/537.36

Hide Post Content

This will replace the post content with the message: "Content has been removed by an Administrator"

Hide Content

Request Refund

You have not specified a license for this support ticket. You must have a valid license assigned to a support ticket to request a refund.