Pretty URLS for Learn More?

Permalink Browser Info Environment
Hi,

Great looking theme! I am not able to get the "Learn More" to go to the assigned page. The page exists however I get a NOT FOUND error:

The requested URL /site/software/pagename/ was not found on this server.

However, it is accessible through the site navigation:
http://domain.com/site/index.php/software/pagename/...

Please advise.

Type: Discussion
Status: New
tommyh
View Replies: View Best Answer
chassa2556 replied on at Permalink Reply
chassa2556
Hi - I'm having the same problem and am not able to update the block either. I have tried to contact the developer on numerous occassions but no solution has been found. The block has had to now go on a live site with it not working correctly and I'm not able to update it either as I get errors. Not very happy.
tommyh replied on at Permalink Best Answer Reply
tommyh
You need to turn on "Pretty URL's"... That will do the trick... I have learned that Michael is very busy and will not respond to PM's due to all the junk PM that are sent. It is best to contact him via Support on the theme page in the market place of from his business website.

If this reply is the "Best Answer"... Please mark it... :)
xrs replied on at Permalink Reply
I have "enabled pretty URLs" via the check box. The code looks like this:
<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On
RewriteBase /~crossrs1/Concrete5/
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME}/index.html !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME}/index.php !-f
RewriteRule . index.php [L]
</IfModule>


I still am having no success getting the "Learn More" and images to go to the correct page - I still get an error.

Do I need to change anything in the code above do you know?

Thanks-
Sarah
faruk replied on at Permalink Reply
Tommyh, this doesn't work, it actually makes it worse. What happens is that also the headtabs dont work.
So pretty url's isnt the solution for me and for others like Sarah.

Michael, can you please tell us whats going on?
faruk replied on at Permalink Reply
Tommyh, this doesn't work, it actually makes it worse. What happens is that also the headtabs dont work.
So pretty url's isnt the solution for me and for others like Sarah.

Michael, can you please tell us whats going on?
tommyh replied on at Permalink Reply
tommyh
Hi,

I was having the same issues you guys are having. Turning on pretty URL's fixed my problem. Make sure to clear your cache etc.

concrete5 Environment Information

Browser User-Agent String

Hide Post Content

This will replace the post content with the message: "Content has been removed by an Administrator"

Hide Content

Request Refund

You have not specified a license for this support ticket. You must have a valid license assigned to a support ticket to request a refund.