No logo in mobile view

Permalink Browser Info Environment
I'd love to buy this theme but the logo disappears in mobile view. How can I use this when customers using mobile devices won't see my logo?

This seems a glaringly obvious problem. If you can fix it, I'll buy the theme and recommend it for the use of my clients (I'm a web developer so you would get a good number of sales through me).

I need an answer ASAP. Otherwise the theme looks awesome!

Simon.

Type: Pre-Sale
Status: In Progress
View Replies:
sebastienj replied on at Permalink Reply
sebastienj
Hi,

All is coded to have a logo on both. i forgot to add a in the demo site. I will do it today. (go go go)
sebastienj replied on at Permalink Reply
sebastienj
Updated !
designeclectic replied on at Permalink Reply
I have the same issue, logo not showing in mobile version, of my site, how do I fix it?
sebastienj replied on at Permalink Reply
sebastienj
Did you have create "Site Logo" Stack ?
designeclectic replied on at Permalink Reply
I just added the logo (png file) in the sitewide logo area, as an image block.
sebastienj replied on at Permalink Reply
sebastienj
At bottom of the page, i explain how logo work for mobile :http://supermint3.myconcretelab.com/index.php/documentation/navigat...
designeclectic replied on at Permalink Reply
Thanks for quick response. I'm new to this, have added a stack called: Site Logo, and added the logo to this stack, but not quite sure how i link this into the SiteWide Responsive Navigation. Sorry if I'm being stupid.
designeclectic replied on at Permalink Reply
I found the option in the Supermint Options:

Responsive full width mode
Options When the nav showed on mobile

However when i change them and save, they reset to off.
sebastienj replied on at Permalink Reply
sebastienj
Can you send me a access to the site by PM ?
sebastienj replied on at Permalink Reply
sebastienj
I come back from your site where i has activated the option and now the logo is visible.
sebastienj replied on at Permalink Reply
sebastienj
By the way, beautiful site !
agile replied on at Permalink Reply
agile
Hi,

I got this to work (so got my logo on the mobile site) however it has a light blue background that doesn't fit the logo at all. How can I change the background colour?

Thanks

Alex
sebastienj replied on at Permalink Reply
sebastienj
Did you have a screenshot or url ?
agile replied on at Permalink Reply 1 Attachment
agile
Hi Sebastien,

Screen shot attached. We would like the background to be dark grey like the main nav background.

Thanks

Alex
roboticadesign replied on at Permalink Reply
roboticadesign
This color setting will be available in the next update.
agile replied on at Permalink Reply
agile
Oh ok, so there's no code I can find and edit?
agile replied on at Permalink Reply
agile
Actually, I have just seen this stack on other mobile devices and in landscape not portrait on my phone.

The logo expands in size beyond the background and pushes the nav button off the screen.

Are you aware of this? Will this be fixed in the next update?

Thanks
sebastienj replied on at Permalink Reply
sebastienj
yes, until the update go on theme_Supermint/themes/supermint/css/build/navigation-full-screen.less
and replace on line 22 "@primary-color" by a color you want (#373B40 is the one you need).
sebastienj replied on at Permalink Reply
sebastienj
clear cache after.
agile replied on at Permalink Reply
agile
Brilliant, that worked, thank you.

Is there a way then of keeping the nav icon (the hamburger) pinned to the right but the logo pinned to the left?

At the moment the nav icon sits at the end of the logo so sits in a strange place on the page.

Thanks

Alex
FluxxMarketing replied on at Permalink Reply
FluxxMarketing
Thanks for asking these questions. Just started working with this theme, and I'm running into the same questions. This is helpful.

concrete5 Environment Information

n/a

Browser User-Agent String

Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10.10; rv:40.0) Gecko/20100101 Firefox/40.0

Hide Post Content

This will replace the post content with the message: "Content has been removed by an Administrator"

Hide Content

Request Refund

You have not specified a license for this support ticket. You must have a valid license assigned to a support ticket to request a refund.