Menu Question

Permalink Browser Info Environment
Does this them not have sub navigation?

Type: Discussion
Status: In Progress
View Replies:
jireland replied on at Permalink Reply
My sub-menu pages do not show up when hovering over main page link at top.
c5box replied on at Permalink Reply
c5box
Hi,

Thanks for purchasing our theme.

Yes this theme has subnavigation similar to what you see on the demo site. Do you have a site URL i can look at to further diagnose your issue?

Sometimes you need to select the block and enable subnav since it is disabled by C5 by default.

Please let me know how it goes so I can help immediately.

Thanks and regards,
James
jireland replied on at Permalink Reply
http://s583863923.onlinehome.us/cms/index.php
c5box replied on at Permalink Reply
c5box
Hi,

I think I know what the problem is. Click on the navigation and select "Design and custom templates", under custom templates select "None" and save and publish. The "Responsive header nav" is from the elemental theme which overwrote my default nav.

You could also install the responsive theme with its own sample content. I would highly recommend this to help end-users get their site up and running fast.

Hope this helps. Let me know immediately how it goes. If their are more issues let me know.

Thanks,
James
jireland replied on at Permalink Reply
Yep, that was it. I forgot about that. I have had to do that before.
Thanks so much for the quick response.

Nice theme so far!
c5box replied on at Permalink Reply
c5box
Thank you very much. Your feedback means a lot to me.

I hope everything goes well on your end. Just let me know if you need help with anything else and I'll help you as quickly as I can.

One more thing, If you want to add a scroll slide in effect to the pagelist blocks just click the block and click design and custom template and under the classes select scrolleffect. save publish and reload. I havent added this to the documentation yet.

Anyway, Thanks again and regards,
James
jireland replied on at Permalink Reply
Will do!
I may have more questions later this week.
Thanks for the scrolling tip!
jireland replied on at Permalink Reply
This was a site that I have not been back to work on until today. The sub menu worked at the first level but there is a second level that is not showing up. Any ideas?
c5box replied on at Permalink Reply
c5box
Hi,

Is this the same site?http://s583863923.onlinehome.us/cms/index.php...

The second level works fine on my copy. Might be easier for me to diagnose the issue with temporary access to your site. If you wont mind.

Regards,
James
jireland replied on at Permalink Reply
sent PM with username and password
jireland replied on at Permalink Reply
Have you been able to come up with any ideas why it is not working?
c5box replied on at Permalink Reply
c5box
Hi,

I think I fixed it. Can you check. On the block settings it was set to only display the first level. I apologise for taking some time to reply. I hope everything is well on your end

Kind regards
James
jireland replied on at Permalink Reply
All good with menu! I really appreciate your help. I will be buying another template from you soon. Great support and great designs!

Thanks

John

concrete5 Environment Information

d

Browser User-Agent String

Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:40.0) Gecko/20100101 Firefox/40.0

Hide Post Content

This will replace the post content with the message: "Content has been removed by an Administrator"

Hide Content

Request Refund

You may not request a refund that is not currently owned by you.